Použitie LED profilov

Hľadáte niečo, čo by pomohlo oživiť interiér vášho domu? Niečo, čo spestrí tmavé kúty a dodá dizajnu moderný a štýlový vzhľad? Na tento účel by vám mohli pomôcť LED svetlá a rôzne svetelné LED doplnky. Jedným z týchto doplnkov sú LED profily, rohové LED produkt, používajúce sa napríklad v kuchyni (na kuchynskej linke, v zásuvkách), v kúpeľni (okolo umývadla, zrkadla), v obývačke (na poličkách, okolo televízora), v izbách (šatník, skrine) alebo len tak v rohoch na strope, stene a iných miestach.

LED v obývačke

LED profily a lišty sa skladajú z LED pásov, ktoré sa predávajú v rôznych farbách a dokonca aj meniace farby, takže viete pomocou nich navodiť ideálnu atmosféru. Na prispôsobenie svetelného režimu budete potrebovať iba mobilný telefón, do ktorého stiahnete ovládaciu aplikáciu alebo prípadne diaľkový ovládač, vďaka čomu môžete pri niektorých pásoch nastaviť aj časovač a svetlá sa tak budú zapínať a vypínať automaticky. Profily poskytujú LED pásom dostatočnú ochranu pred nečistotami, špinou, čiastočkami prachu, vodou alebo vlhkosťou, takže sa nemusíte báť, že by ste ich v kúpeľni počas umývania alebo v kuchyni počas varenia mohli zničiť. Ich veľkou výhodou je to, že sa dajú nainštalovať aj na takéto nezvyčajné miesta, kam by sa iné svetlo namontovať nedalo.

LED profil v spálni

LED osvetlenie sa vyznačuje samo o sebe veľmi dlhou výdržou, svetelnosťou i životnosťou a jediný faktor, ktorý by mohol tieto vlastnosti ovplyvniť je prílišné prehrievanie. Avšak LED profily poskytujú svetelným pásom dostatočnú ochranu odvádzaním nadbytočného tepla a dokonca tým môžu ich životnosť ešte viac predĺžiť. Okrem farby LED pásu si viete vybrať aj farbu lišty, či panelu, tak aby čo najlepšie ladil s miestnom jeho určenia a ostatným nábytkom. Vrátane farby panelu môžete vyberať aj povrchové vyhotovenie materiálu krytu, a to či bude priesvitný – číry, matný alebo nepriehľadný.

Podobné príspevky