Výhody LED technológie už poznáme všetci

Vo svete sa trendy v osvetlení menia a my ich takisto kopírujeme, nakupujeme najnovšie typy osvetlenia a k nim aj príslušenstvo, dizajnéri sa pretekajú, kto z nich navrhne dizajnovo najzaujímavejšie a najoriginálnejšie osvetlenie interiéru alebo exteriérov. Vyberať je z čoho, ponuka je veľmi široká a výber takisto pestrý.

Svetlo sa dá nainštalovať aj takto

Halogénové či ešte staršie typy svietidiel už pomaly ani nenájdeme, nahradili ich LED svietidlá a k nim pribudli aj žiarovky či všetko ostatné príslušenstvo. V globále to prináša veľa bonusov, napríklad ekologické riešenia, úsporu energie či neporovnateľne dlhšiu životnosť, ale využiteľnosť je rovnaká, teda ako hlavné zdroje svetla, ale aj doplnkové či náladové osvetlenia.

Veľmi praktické sú však žiarovky, ktoré sa vyrábajú s rovnakými päticami ako ich predchodcovia, preto sú kompatibilné aj so staršími svietidlami, kde stačí vymeniť žiarovku a nie celé svietidlo. Na stránke LEDprodukt s.r.o. vám ponúkajú všetky hľadané typy žiaroviek, napríklad aj s označením G9 v troch odtieňoch bielej farby, neutrálnej, teplej a studenej. Všetky led g9 sú originálne, kvalitné, s uhlom svietenia 300°; CRI 80, životnosť žiarovky je do 15-tisíc hodín a majú typ LED s označením SMD2835.

Nech sa páči, vyberajte

LED žiarovky sú využiteľné prevažne podľa farby svetla, pretože napríklad do priestoru, kde sa chceme cítiť pohodlne a príjemne nepoužijeme studený odtieň bielej, ale naopak teplú farbu alebo pri športových aktivitách si pomôžeme s výkonom podporou studeného odtieňa bielej. Tam, kde sa nevieme rozhodnúť, ktorá z nich by vyhovovala, je najlepšie staviť na neutrálny odtieň, ten je ideálnym kompromisom medzi nimi. Aj pri výbere žiaroviek však platí, že kvalita sa chváli sama, lacné výrobky nemusia spĺňať náročné kritériá a v konečnom dôsledku na nich môžeme aj prerobiť, preto je dobré vyberať si už overeného predajcu so zárukou ponuky len kvalitného tovaru.

Podobné príspevky