Tantra masáž a mýty okolo nej

Tantrická masáž zostáva stále známejšia a populárnejšia aj u nás. Salóny poskytujúce tantra masáž sa nachádzajú hlavne v našom hlavnom meste, v Bratislave. Možno vás táto ponuka potešila a možno ešte máte niekoľko pochybností. Pretože ešte stále existuje okolo tantrickej masáže niekoľko mýtov, ktoré si s ňou zbytočne spájame. Alebo môže ísť skôr o rôzne pohľady a názory, určité nejasnosti, na ktoré by sme si mali posvietiť a uviesť veci na pravú mieru. Čo je teda pravda a čo naopak mýtus? Pozrime sa na to.

Asi k najčastejším mýtom sa radí zaužívaná domnienka, že senzuálne masáže sú určené len mužským zákazníkom.

Žena na masáži

V skutočnosti salóny myslia aj na ženské zákazníčky a v tomto prípade masérku vystrieda masér. Veď aj ženy predsa majú podobné túžby a potreby. Rovnako aj ich môže trápiť únava, stres a znížená chuť na sex. Teda všetko, čo tantrická masáž lieči. Aj ženy sa po jej skončení budú cítiť nabité čerstvou životnou silou a zdravou sexuálnou energiou. Salón dokonca ponúka masáž pre páry, na ktorú muži môžu zobrať svoje partnerky a dopriať im totožný zážitok. Aj na ženské pohlavie majú tieto masáže pozitívne následky:

  • Zvyšujú libido, uvoľňujú stres a napätie, efektívne pomáhajú pri prekonávaní menštruačných bolestí.

K ďalším známym mýtom sa radí tvrdenie, že tantra sa zaoberá iba masážou intímnych partií.

Tak to nie. K tomu, aby tantrické masáže priniesli svoj plnohodnotný účinok sú potrebné senzuálne dotyky, ktoré sa okrem intímnych partií zameriavajú na celé telo. V závere tento druh masáží uvoľňuje bloky a posilňuje našu psychickú aj telesnú energiu.

Kvety, deka

Mýtus je aj to, že senzuálnu masáž vám dokáže plnohodnotne poskytnúť hocikto a na akomkoľvek mieste.

Pokiaľ však chcete skutočne účinný a dobrý zážitok, je odporučené, aby ste navštívili tantrický salón. Na tomto mieste vás čaká odborne zaučený a príjemný personál, rovnako tak čisté priestory, ktoré si potrpia na prísnych hygienických podmienkach.

Podobné príspevky