Z vinety na fľaši sa na vás môže usmievať vaša karikatúra

Nezařazené

Oslavy, plesy, večierky či akékoľvek iné slávnostné podujatia sa nesú v elegantnejšom duchu, ich organizácia je založená na estetickom poňatí slávnostnej chvíle a podriaďuje sa tomu všetko, počnúc pozvánkami cez stolovanie, výzdobu až po oblečenie či celkovú atmosféru v miestnosti. K oslavám patrí aj alkohol alebo nealko, ktorého ozdobou môžu byť vhodné etikety.

Veselé farby a výstižné texty

Svadobné víno je súčasťou svadobnej hostiny, jeho výzor tak treba tiež prispôsobiť slávnostnému okamžiku a na to sa používajú vinety, ktoré sa na fľaše lepia. Vzor potlače vinety na svadbu sa tlačí na samolepiacu fóliu alebo samolepiaci papier, výber záleží na tom, či chceme nálepky na fľaše fľaše ozdobiť iba jednorazovo alebo plánujeme darovať ich hosťom ako spomienku sa tento deň. Papier je vhodný na jednorazový účel, naopak fólia je odolná a vydrží aj skladovanie fliaš vo vode či vo vlhkých pivniciach.

Na fľašu sa fólia či papier lepí jednoducho, a to vďaka predrezaniu na ich zadnej strane. Papier treba nalepiť opatrne a na určené miesto, lebo sa s nim už nedá manipulovať, fóliu ešte môžete posúvať až pokiaľ nevyschne. Svadobné etikety na fľašiach s vínom tak môžu získať originálny vzhľad s potlačou podľa návrhu budúcich mladomanželov v štýle retro, modernom, romantickom či vtipnom poňatí ich najkrajšieho dňa. Grafické štúdiá sú pripravené pomôcť každému zákazníkovi s úpravou návrhu, poskytnutím rád a nápadov, všetky úpravy však musia odsúhlasiť zadávatelia, až tak je možné ich vytlačiť v požadovanom množstve.

Slávnostná tabuľa na jedinečnú chvíľu

Nálepky na fľaše sa vopred nastrihajú na potrebný rozmer, text, farby, druh písma, to všetko sa dá upraviť podľa požiadaviek, použiť sa dajú aj fotografie a z nich sa vytvoria karikatúry, text môže byť napísaný v akomkoľvek jazyku. Cena za jeden kus na samolepiacom papieri je 30 centov a na samolepiacej fólii je to 40 centov za kus. Rozmery sú štandardné 8x11cm, ale ak trváte na inom rozmere, nie je to problém. Ani tvorba svadobných nálepiek nie je to jediné, čo môžete požadovať, grafici vám vytvoria aj vinety na fľaše s témou narodenín, krstín, výročia a podobne. Hotové vinety vám prinesie kuriér za poplatok 4,80,-eur.

Podobné príspevky