Moderné jeansy pre moderného muža

Jeansy sú perfektne univerzálny, večne populárny kúsok oblečenia, ktorý nemôže chýbať v šatníku žiadneho moderného muža. Myslíte si, že by muži mali siahať len po overených, klasických strihov? Tento predpoklad je už dávno prekonaný, dnešná móda ponúka oveľa väčšie možnosti ako ozvláštniť svoj outfit či experimentovať. Skvelým spôsobom, ako zaujať, sú vkusné skinny pánske jeansy. Pri ponuke jeansov BIG JEANS nebudete mať problém vybrať si vhodný model – na trhu funguje už od roku 1979 a má v tomto smere bohaté skúsenosti.

jeansy

V čom spočívajú ich výhody?

všestrannosť – možnosť kombinovať jeansy podľa vlastného uváženia a ľahko vyčariť univerzálny model do práce, ležérny na neformálne akcie či prechádzky do mesta či športovo-elegantný na rozličné akcie

moderný dizajn

v prípade skinny jeansov pánske prispôsobenie sa postave a zvýraznenie svalov a naopak, možnosť zakryť prípadné nedostatky

cenovo dostupné

kompletný servis – naše predajne nájdete v Košiciach (O.C. Atrium Optima), v Žiline (O. C. Mirage) a Prešove (O. C. Eperia).

najvyššia kvalita

výber rozličných strihov a farieb

pánske jeansy

Aj napriek veľkej univerzálnosti jeansov je niekedy problém zvoliť si “to pravé” – o to viac, ak hľadáte model na niekoľko rokov. Treba pritom zvážiť, aké sú vaše očakávania a predstavy a tiež, aký model vyhovuje vašej postave najviac. Ideálne je vybrať si také jeansy, v ktorých vaša postava čo najlepšie vynikne – preto ak máte štíhlu, vysokú postavu, prípadne radi športujete, skinny jeansy boli vytvorené práve pre vás. Najviac nechajú vyniknúť svalnatým nohám a verne kopírujú postavu. Aj pri robustnejších postavách je možné vybrať si tento model – len siahnite po tmavom farebnom prevedení, prípadne je vhodná aj námornícka modrá. Vyniknete aj v jeansoch vyrobených z hladkého materiálu, naopak, vyhýbať by ste sa mali efektným odreninám, ktoré upozorňujú na nedostatky postavy. Naša spoločnosť BIG STAR zároveň ponúka široký sortiment produktov pre ženy, mužov, deti, základnú kategóriu BASIC a ukážky z jarnej a letnej kolekcie. Nemusíte sa uspokojiť len s jeansovými nohavicami, v ponuke sú aj košele, obuv, doplnky, tričká, bundy či mikiny.

Podobné príspevky