Aj vaša kanalizácia si zaslúži starostlivosť.

Zdá sa vám, že voda z vášho drezu pomaly odteká? Alebo dokonca neodteká vôbec? Že v záchode po spláchnutí všetko iba beznádejne stojí? Toto a ešte oveľa viac sú typické príznaky upchávajúceho sa kanalizačného potrubia. Ak sa vám problém s odtokmi dočasne podarí vyriešiť svojpomocne, neznamená to, že je všetko zažehnané. Keďže nevidíte, čo všetko sa v skutočnosti v potrubí deje, nemôžete si byť ani vedomí toho, že sa pravdepodobne vnútorné steny kanalizácie zaniesli natoľko, že im pomôže len profesionálna pomoc. A ak sa nezasiahne včas, hrozí vám trvalé poškodenie potrubia alebo rôzne škody na majetku. Neodtekajúci drez, vaňa, záchod, či umývadlo, je zatiaľ ešte maličkosť oproti prasknutému potrubiu alebo spätnému prívalu špiny opačným smerom. Preto neváhajte ani sekundu a dajte si, čo i len preventívne, vaše potrubie prečistiť.

Krtkovanie

Špeciálny spôsob na čistenie potrubia sa nazýva krtkovanie. Je to postup, pri ktorom sa do potrubia zavedie oceľová struna napojená na elektromotor a tá rotačným spôsobom odstraňuje nánosy mastnoty, špiny, vlasov alebo iných materiálov, ktoré v podstate do odtokov nepatria, ale skončili tam. Ďalšia možnosť je použitie vysokotlakového čističa, ktorý vďaka vysokému tlaku vody upchatú kanalizáciu prečistí. Tieto a iné postupy vám vedia poskytnúť firmy špecializované na krtkovanie. V Bratislave a celom západnom Slovensku zabezpečuje krtkovanie AB-krtkovanie.

Krtkovanie2

Profesionáli s niekoľkoročnými skúsenosťami v danom obore, ponúkajú svoje služby za bezkonkurenčné ceny. Pracujú spoľahlivo, rýchlo a sú pre vás dostupní non-stop. Či už bývate priamo v Bratislave, na Záhorí alebo v nitrianskom kraji, cena za vykonanú službu bude pre vás rovnaká. Zároveň doprava nie je vôbec účtovaná. O dôvod viac zvoliť si pre riešenie vašich problémov s kanalizáciou práve AB-krtkovanie.

Podobné príspevky